MEHMET DEMİRCİOĞLU - Okul Müdürü

Ailemiz Çankırılı kökenli olup; Cumhuriyetimizin kuruşluyla birlikte Ankara’ya göç etmiştir. Ankara da doğdum Eğitimimin tamamını Ankara’da tamamladım.   Ankara Gazi mezunuyum.  Öğretmenliğe başlamadan önce Ankara Valiliği, SSK ve Ankara Belediyesinin ortak iştiraki bir birimde 8 yıl görev yaptım. Ardından çeşitli okullarda Edebiyat ve Türkçe öğretmenliği yaptım. 2000 Yılından itibaren eğitim yöneticisi olarak görev yapmaktayım. Evliyim; bir kız, bir erkek olmak üzere iki çocuk babası ve iki torun sahibiyim. En büyük tutkum kitap okumak, yazı yazmak ve doğa yürüyüşü yapmaktır.

Bartın doğa yürüyüşçüleri grubu adıyla sekiz yıldır doğa yürüyüşü yapmaktayım 1998 yılında basılan “Bartın’da Cumhuriyet Öncesi ve Sonrası Eğitim” isimli bir araştırma kitabım bulunmaktadır., Milli Eğitim Bakanlığı’nın eğitim dergilerinde ve birçok gazete ve dergide yayınlanmış yazı, makale ve şiirlerim bulunmaktadır.  Halen, Bartın Gazetesi’nde ”Eğitimci Gözüyle” adlı köşemde öykü ve makalelerim yayınlanmaktadır.